14 Aralık 2019 Cumartesi

Binlerce Personel ve İşçi Alımı Yapılacak

Yeni personel alımı atağı kapsamında her alanda yeni personel alımı yapılmaya devam ediliyor. Son gelen gelişmeler sevindirici. Buna göre bu gelişmeler kapsamında 700 adet bekçi alımı yapılacak. Bekçi alımının adresi ise İstanbul.

İstanbul Valiliği ve Kaymakamlıklarına 700 adet çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacak. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavına lise ve dengi okul mezunları dışında başvurular kabul edilmeyecek. Kısacası adayların iş başvurusunda bulunmak için lise ve dengi okullardan mezun olmuş olması gerekiyor. Adaylardan personel alımında KPSS şartı aranmayacak ve adaylar sözlü ve yazılı olarak sınava tabi tutulacak.

Üniversiteler de personel alımı yapacak


Karadeniz Teknik Üniversitesi 10 hemşire alımı, 2 radyoloji teknikeri alımı, 3 acil tıp teknikeri alımı, olmak üzere toplam 15 adet yeni sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak. Yine üniversitenin Farabi Hastanesi Başhekimliğinde çalıştırılmak üzere yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın ortaöğretim / önlisans 2016 KPSS b gurubu sınav puanı ile alım yapılacak.

Diğer yandan Trakya Üniversitesi 1 adet hemşire alımı ve 1 teknisyen alımı olmak üzere 2 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Bunların dışında Süleyman Demirel Üniversitesi ise 112 adet geçici işçi alımı yapacak.

Söz konusu personel alımları konusunda bilgi almak isteyen adaylar kurumların ilanlarını takip edebilir ve buradaki yönergeleri izleyerek iş başvurusu yapabilirler.